Поддръжка
Свържете се с нас

Смартфони и таблети Xperia | Изберете друга категория продукти

Предпазни мерки, които предприемаме, заради коронавируса

Поради епидемията от коронавирус (COVID-19) ние предприемаме превантивни мерки, за да гарантираме благосъстоянието на нашите служители в мрежите ни за поддръжка, обслужване и разпространение. Като резултат:

  • Понастоящем нашите представители от центъра за обаждания Ви помагат от домовете си. Може да Ви отнема повече време да се свържете, възможно е да чувате някакви случайни шумове на фона или качеството на разговорите да е намалено
  • Ако сте поискали или се нуждаете от ремонт на продукт, моля, имайте предвид, че работата на местните упълномощени сервизни центрове и свързаната с тях логистика също могат да бъдат засегнати

Междувременно все още можете да се свържете с нас по имейл или да прегледате сайта за поддръжка относно решения за отстраняване на неизправности за Вашия продукт.

Благодарим Ви за разбирането и Ви препоръчваме да се пазите по време на този бурен период.

024925278
Работно време:
От понеделник до петък: 09:00 - 17:00

 

Chat s nas:

All our agents are helping customers or chat is currently closed. Check our hours of operation below and try again later.

Изпратете ни въпроса си:

Помогнете ни да ви обслужваме по-добре – разкажете ни малко повече за това защо се свързвате с нас, за можем да бъдем по-ефективни в предоставянето на нужната поддръжка.

Позиции, отбелязани със * са задължителни

 - 

Вашите данни за контакт

Попълнете личните си данни, за да можем да се свържем с вас.


Искате ли да получавате бъдещи реклами?